Viinimatka Ranskan idylliseen Alsaceen syksyllä 13.-17.10.21

Alsace viinimatka

Lähde Alsacen ihastuttavalle viinireitille La Route des Vins D´Alsace tutustumaan keskiaikaisten ranskalaisten kylien tunnelmaan tuhansien viiniviljelysten keskelle. Matkalla tutustutaan historiallisen viinireitin arvotettuihin viinitiloihin, opitaan paikallisesta viinikulttuurista ja nautitaan maalaishenkistä tunnelmaa erinomaisten viinien ja maailmankuulun ranskalaisen keittiön herkkujen siivittäminä. Majoitumme tasokkaaseen hotelliin Alsacen sydämeen, Colmarin viehättävään kaupunkiin. Paluumatkalla tutustutaan Saksan Pfaltzin alueen viinituotantoon. Matkalla mukana viiniasiantuntija Virpi Sorvisto.

Matka ohjelma:

Päivä 1.
 Finnairin suora lento Helsingistä Frankfurtiin.  
Tilauskuljetus Frankfurtin lentoasemalta Alsacen viinitietä pitkin kohti tunnelmallista Colmarin kaupunkia.
Lounas paikallisessa L’Auberge de la Chevrerie ravintolassa matkalla lähellä Molsheimin kylää.
Lounaan jälkeen viinitilavierailu historiallisessa Laurent Vogt Wolxheimissa, Strasbourgin “Kultaisessa kruunussa”
www.domaine-vogt.com/

Matka jatkuu vierailun jälkeen viinitietä pitkin etelään Colmarin  viehättävään kaupunkiin,joka on viinien ja herkkuruokien pääkaupunki kauniine renessanssitaloineen. Majoitus Colmarin kaupunkiin, hotelli Le Marechaliin. Vapaa ilta.
https://www.hotel-le-marechal.com/en/luxury-hotel-colmar

Päivä 2.
Aamiaisen jälkeen kuljetus Riquewihrin kylään. Riquewihrin kaupunki sijaisee vihreässä leudossa laaksossa Vogesen vuoriston suojassa. alsacelaiset viinit tulevat edelleen juuri näistä upeista laaksoista. Riquewihr on Alsacen viinialueen helmi. Kaupunki säästyi suurten sotien tuhoilta ja kuuluu ehdottamasti Ranskan kauneimpiin kyliin.

Vierailu Dopff au Moulinin viinitilalla.
http://www.dopff-au-moulin.fr/

Vapaata aikaa tutustua Riquewihrin pittoreskiin kylään.
Viinitilavierailu Cave Cooperative Ribeauvillén kylässä.

Lounas paikallisessa Au Relais des Ménétriers ravintolassa Ribeauvillessä.
https://www.vins-ribeauville.com/en/
http://restaurant-menetriers.com/

Lounaan jälkeen matka jatkuu Bergheimiin, jossa vieraillaan Gustave Lorentzin viinitilalla.
http://www.gustavelorentz.com/en/

Paluu Colmariin hotellille.

Illallinen L´Arpege ravintolassa Colmarissa.

Päivä 3.
Aamiainen hotellilla ja kuljetus Domaine Josmeyerin viinitilalle.
http://www.josmeyer.com/index.php?entrer=1&langue=en
Aamupäivän aikana vieraillaan toisella viinitilalla, Domaine Schlumbergerilla Guebwillerissa.
https://www.domaines-schlumberger.com/

Lounasta nautitaan Chateau D’Isenbourgin upeassa linnassa.
Lounaan jälkeen paluu Colmariin ja vapaa iltapäivä ja ilta nauttia kaupungin tunnelmasta tai tehdä ostoksia.

Päivä 4.
Aamiainen hotellilla.
Aamupäivällä viinitilavierailu Domaine Schoffitin tilalla Colmarissa.
https://www.facebook.com/schoffit/

Vierailun jälkeen lähtö Orschwilleriin Lucien Albrechtin viinitilalle.
Lounas maineikkaassa ravintola Le Parc Josephinessa Saint-Hippolyten kylässä.
Vapaata aikaa iltapäivällä.
https://www.le-parc.com/en/restaurants.htmlhttps://www.le-parc.com/en/restaurants.html
Matkan päätösillallinen hotellin gastronomisessa ravintolassa “A l’Echevin”.

Päivä 5. 
Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus.

Lähtö hotellilta kohti Saksaa, Pfalzin viinialuetta. Vierailu Von Winning viinitilalla ja lounas Leopold ravintolassa
Lounaan jälkeen matka jatkuu Frankfurtin lentoasemalle.

Hinta sisältää:
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki, sis.23 kg matkatavaraa
– Matkaohjelmassa mainitut tilauskuljetukset
– Matkaohjelmassa mainitut tasokkaat ruokailut viineineen
– Matkaohjelmassa mainitut viinitilavierailut tasokkaine maisteluineen
– 4 yötä tasokkaassa hotellissa Colmarin kaupungissa,  hotel Le Marechal, sis. aamiaisen

Matkanjohtajana suomalainen Ranskaa hyvin tunteva  viiniasiantuntija Virpi Sorvisto.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ilona@uniquewinetours.fi

Hinta: 1675 euroa/hlö 2hh tai 1895 euroa/hlö 1hh

Matkalla on korona takuu: Mikäli matkaa ei pystyttäisi järjestämään koronan vuoksi, palautamme ennakkomaksun kokonaan.