Viini- pyöräilymatka Kroatiaan syksyllä 2020

Share Button

1.295 Eur/hlö/2hh

Kerää min. 6 hengen ryhmä ja lähde paikallisen viinin ja kulttuurin tutkimusmatkalle idylliseen ja autenttiseen Splitiin.

Splitin alueella tutustumme erinomaisiin pientuottajien viineihin. Majoitumme Splitin historialliseen vanhaan kaupunkiin pieneen ja tyylikkääseen hotelliin. Matkalla pääset kokemaan uhohtumattomia makuelämyksiä ainutlaatuisten viinien ja oliiviöljyjen sekä erinomaisen paikallisen keittiön herkkujen parissa. Splitin vanha kaupunki on täynnä pieniä ja tyylikkäitä ravintoloita ja viinibaareja sekä historiallisia nähtävyyksiä. Itse vanah kaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Matkan aikana pyöräilemme Bracin saarella ja Splitin henkeäsalpaavissa maisemissa.

Lennot:

Helsinki-Split 7.05-9.05

Split-Helsinki 10.10-14.00

1. päivä keskiviikko

7.05 Finnairin suora lento Helsingistä

9.05 Saapuminen Splitiin

Tilauskuljetus lentokentältä viinitiloille.

Viinitilavierailu Bedalovin viinitilalla. Ohjelmassa food & wine pairing maistelu. Matka jatkuu läheiselle Putajin viinitilalle. Maistelun jälkeen  tilauskuljetus hotellille Splitiin. Majoitus Splitin historiallisessa vanhassa kaupunginosassa neljän tähden tasoisessa pienessä hotellissa. Eloisa vanha kaupunki on täynnä tunnelmallisia ravintoloita ja viinibaareja.

Vapaa ilta Splitissa.

2. päivä torstai

Vapaa aamiainen kaupungilla

Sähköpyörien vuokraus Splitistä. Pyörillä siirrytään satamaan ja sieltä lautalla Bracin saarelle. Lauttamatka kestää n. 60 min. Sähköpyöräily 8,5 km vuorelle paikalliseen kylään. Kylässä paikallinen viini- ja oliiviöljymaistelu tarjoaa autenttisen kokemuksen saaren viineihin ja oliiviöljyihin. Merellinen lounas viineineen Bracin idyllisessä satamassa. Paluu Splitiin lautalla. Bracissa jää aikaa tutustua pyöräillen saareen.

Vapaa ilta Splitissä.

https://www.bracinfo.com/

3. päivä perjantai

Vapaa aamiainen kaupungilla

Tilauskuljetus lähtö hotellilta ja vierailu Krkan luonnonpuistoon ja sen upeille vesiputouksille. Matka taittuu joen alajuoksulta jokilaivalla. Retken jälkeen lounas viineineen upessa rantaravintilassa idyllisellä Primosten saarella. Lounaan jälkeen vierailu ja viinin maistelua läheisellä viinitilalla. Paluu hotellille ja vapaa ilta Splitissä.

http://www.np-krka.hr/en/

http://croatia.hr/en-GB/primosten

4. päivä lauantai

Vapaa aamiainen kaupungilla. Aamiaisen jälkeen pyöräretki läheiselle luonnonkauniille Marjanin niemelle nauttimaan upeista maisemista kukkulan laelta. Lounas paikallisessa rantaravintolassa Splitissä.

Päätösillallinen Splitin vanhassa kaupungissa viininmaistelun kera.

5. päivä sunnuntai

Vapaa aamiainen kaupungilla

Tilauskuljetus Splitin lentokentälle

10.10 Lento Helsinkiin

14.00 Lento saapuu Helsinkiin

Matka sis:

•Tilauskuljetukset ohjelman mukaisesti •Finnairin meno-paluulennot Helsingistä •4 yön tasokkaan majoituksen paikallisessa hotellissa, kahden hengen huoneessa •Viinitilavierailut maistiaisineen •Sähköpyörän vuokrat •Tilauskuljetukset ohjelman mukaisesti •Ohjelman mukaiset lounaat  ja illalliset ruokajuomineen •Matkalla ei ole opasta mukana •

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ilona@uniquewinetours.fi

www.uniquewinetours.fi

Share Button

Edellinen artikkeli:

Seuraava artikkeli: