Viinimatka Italia, Veneto Prosecco & Amarone 4.-7.5.2023 DELUXE

Lähde upealle ruoka- ja viinimatkalle Koillis-Italiaan viinien ja herkkujen arvostetuimmalle seudulle. Veneton viinien runsaslukuiseen joukkoon mahtuu niin helposti juotavia kuin upean tiiviitä valkoviinejä sekä punaviinejä heleän keveistä Bardolinoista juhlaviin ja täyteläisiin Amaroneihin, Proseccoon ja Grappaan. Maakunnan pääkaupungin Veronan läheisyydessä sijaitsevat Valpolicellan alue kuuluu maailman tunnetuimpiin viinialueisiin. Garda-järven huippukauniit maisemat hurmaavat varmasti jokaisen. Matkalla majoitutaan Bassano del Grappan kylään ja Veronaan. Matkalla mukana Italian asiantuntija opas Antti Uusitalo matkanjohtajana.

Matkaohjelma:

Päivä 1. Torstai
Finnairin suora aamulento Helsingistä Milanoon.
Tilauskuljetus Proseccon viinialueelle. Matkalla pysähdymme Sirmionessa, Cassino Maddalenan viinitilalla, jossa viinin maistelu ja lounas. Iltapäivällä matka jatkuu kohti Bassano del Grappan upeaa kaupunkia. Vierailu Capovilla Azienda Agricola grappa tilalla ja maistellaan vanhoja vuosikertoja. Majoitus kaupungin keskustaan, Villa Ca´Setten pieneen ja kotoisaan hotelliin. Pikkupurtavaa hotellilla.

https://www.ca-sette.it/

Päivä 2. Perjantai
Aamiainen hotellilla. Lähtö Prosecco viinialueelle, jossa tutustutaan La Torderan viinitilaan ja tutustutaan viinitilaan, tehdään maastokävelykierros viinitilan mailla ja maistellaan kuohuviinejä. https://www.latordera.it/it/

Lounas viinilehtojen ympäröimässä taide ja kulttuuri tilan Locanda Sandi ravintolassa. https://locandasandi.it/

Paluukuljetus Bassano del Grappan kaupunkiin, jossa vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Illallinen maistelumenuineen ja viineineen hotellin Michelin maininnan saaneessa Alex Lorenzon Ca´Sette ravintolassa. https://www.ca-sette.it/en/alexlorenzon.html

Päivä 3.  Lauantai
Aamiainen hotellilla ja uloskirjautuminen. Lähtö Valpolicellan viinialueelle ja tutustuminen kahteen viinitilaan. Veneton maakunta tunnetaan etenkin Valpolicellan huippuviineistä, joista amarone- ja valpolicella ripasso-viinit ovat arvostetuimpia. Ensimmäisenä Zenaton viinitila, joka tuottaa juuri kyseisistä rypälelajikkeista viinejään. Päivän toinen Garda-järven rannikolla Villa Calicantus-tilalla, jossa lounas viineineen. https://www.villacalicantus.it/en/wine-tasting-in-bardolino-lake-garda/

Vierailun jälkeen jatketaan vielä matkaa hetken aikaa Veronaan, jossa majoitutaan tasokkaaseen Hotel Veronesi La Torre-hotelliin. Vapaata aikaa kierrellä ja tehdä ostoksia. Illallinen hotellin ravintolassa. https://www.hotelveronesilatorre.it/


Päivä 4. Sunnuntai
Aamiainen hotellilla. Uloskirjautuminen hotellilta. Tilauskuljetus Franciacortan viinialueelle jossa, jossa tutustutaan alueen viineihin viinitilavierailulla. Lounas Bella Iseo ravintolassa Iseo järven upeissa maisemissa. https://aglioeoglio.it/bella-iseo-ristorante/

Lounaan jälkeen aikaa ostoksille Franciacortan outlet kylässä. Matka jatkuu Milanon lentokentälle, josta Finnairin suora iltalento Helsinkiin.

(Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.)

Matka sisältää:

  • Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki
  • Ohjelman mukaiset tilauskuljetukset
  • Majoitukset tasokkaissa hotelleissa
  • Tasokkaat ruokailut ravintoloissa ohjelman mukaisesti viineineen
  • Vierailut viinitiloilla maisteluiden kera
  • Matkanjohtaja viiniasiantuntija Antti Uusitalo koko matkan ajan

Hinta: 1.545 eur/hlö (2hh) tai 1.725 eur/hlö (1hh)

Ilmoittautumiset: info@uniquewinetours.fi