Deluxe Prosecco-Amarone Gourmet- ja viinimatka Italiaan 15.-18.9.2022

Lähde upealle ruoka- ja viinimatkalle Koillis-Italiaan viinien ja herkkujen arvostetuimmalle seudulle. Veneton viinien runsaslukuiseen joukkoon mahtuu niin helposti juotavia kuin upean tiiviitä valkoviinejä sekä punaviinejä heleän keveistä Bardolinoista juhlaviin ja täyteläisiin Amaroneihin, Proseccoon ja Grappaan. Maakunnan pääkaupungin Veronan läheisyydessä sijaitsevat Valpolicellan alue kuuluu maailman tunnetuimpiin viinialueisiin. Garda-järven huippukauniit maisemat hurmaavat varmasti jokaisen. Matkalla majoitutaan Bassano del Grappan kylään ja Veronaan. Matkalla mukana Italian asiantuntija opas Antti Uusitalo matkanjohtajana.

Matkaohjelma:

Päivä 1. Torstai
Finnairin suora aamulento Helsingistä Milanoon.
Tilauskuljetus Proseccon viinialueelle. Matkalla pysähdymme Sirmionessa, Cassino Maddalenan viinitilalla, jossa viinin maistelu ja lounas. Iltapäivällä matka jatkuu kohti Bassano del Grappan upeaa kaupunkia. Vierailu Capovilla Azienda Agricola grappa tilalla ja maistellaan vanhoja vuosikertoja. Majoitus kaupungin keskustaan, Villa Ca´Setten pieneen ja kotoisaan hotelliin. Pikkupurtavaa hotellilla.

Päivä 2. Perjantai
Aamiainen hotellilla. Lähtö Prosecco viinialueelle, jossa tutustutaan La Torderan viinitilaan ja tutustutaan viinitilaan, tehdään maastokävelykierros viinitilan mailla ja maistellaan kuohuviinejä. Lounas viinilehtojen ympäröimässä taide ja kulttuuri tilan Locanda Sandi ravintolassa. Paluukuljetus Bassano del Grappan kaupunkiin, jossa vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Illallinen maistelumenuineen ja viineineen hotellin Michelin maininnan saaneessa Alex Lorenzon Ca´Sette ravintolassa.

Päivä 3.  Lauantai
Aamiainen hotellilla ja uloskirjautuminen. Lähtö Valpolicellan viinialueelle ja tutustuminen kahteen viinitilaan. Veneton maakunta tunnetaan etenkin Valpolicellan huippuviineistä, joista amarone- ja valpolicella ripasso-viinit ovat arvostetuimpia. Lounas tasokkaassa Enoteca della Valpolicella ravintolassa. Vierailun jälkeen jatketaan vielä matkaa hetken aikaa Veronaan, jossa majoitutaan tasokkaaseen Hotel Due Torri -hotelliin kaupungin keskustassa. Vapaata aikaa kierrellä ja tehdä ostoksia. Rento illanvietto paikallisessa 12 apostolia ravintolassa Veronassa.


Päivä 4. Sunnuntai
Aamiainen hotellilla. Uloskirjautuminen hotellilta. Tilauskuljetus Francacortan viinialueelle jossa, jossa tutustutaan alueen viineihin viinitilavierailulla pikkupurtavaa. Lounas Bella Iseo ravintolassa Iseo järven upeissa maisemissa. Lounaan jälkeen aikaa ostoksille Franciacortan outlet kylässä. Matka jatkuu Milanon lentokentälle, josta Finnairin suora iltalento Helsinkiin.

Hinta: 1.545 eur/hlö (2hh) tai 1.725 eur/hlö (1hh)

Matka sisältää:
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki
– Ohjelman mukaiset tilauskuljetukset
– Majoitus tasokkaissa hotelleissa
– Tasokkaat ruokailut ravintoloissa ohjelman mukaisesti viineineen
– Vierailut viinitiloilla erikoismaisteluiden kera
– Suomalainen matkanjohtaja Antti uusitalo koko matkan ajan

Ilmoittautumiset: ilona@uniquewinetours.fi
(Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.)