Private matka Etelä-Afrikka ja Mauritius

Etelä-Afrikka & Mauritius 11+3 yötä 

Luxusmatka Etelä-Afrikkaan & Mauritiukselle tarjoaa viinitilojen loistoa, aitoa safari tunnelma sekä puuterirantojen rentoa meininkiä.

Matkan aloitus tapahtuu Etelä-Afrikan Kapkaupungista, jossa vietetään matkan 3 ensimmäistä yötä Lanzerac Hotel & Spa- hotellissa. Stellenboschin arvostetulla alueella sijaitseva viiden tähden luksushotellin majesteettinen tammien reunustama ajotie kutsuu tutustumaan historiallisen moderniin viinitilakonseptiin. Nykyaikaiset, hienostuneet tilat yhdistettynä rikkaaseen Cape-perintöön Estate tarjoaa täydelliset puitteet monille tarjolla oleville aktiviteeteille ja palveluille upeasta kartanorakennuksesta hoidetuihin puutarhoihin, kumpuileviin viinitarhoihin ja dramaattiseen vuoristomaisemaan.  

Lanzerac on vuosien varrella tunnettu sekä palkituista viineistä että arvostetuista ravintoloista, ja se on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi Stellenboschin parhaista gourmetkohteista. Manor Kitchenissä hemmotellaan klassisilla illallisruuilla, jotka on muotoiltu uudelleen nykyaikaisilla vaikutteilla ja jotka koostuvat parhaista paikallisista, sesongin raaka-aineista. Ammattitaitoisella ja taiteellisuudellaan kokit tuovat mielikuvitukselliset konseptit konkreettisiin muotoihin yhdistäen täydellisen tasapainon ainutlaatuisia makuja ja tekstuureja. 

Tilauskuljetus hotellilta Aquila Safari Resorttiin, jossa vietetään seuraavat 2 yötä tutustuen monipuoliseen safari elämään. Aquila luo erinomaiset edellytykset tutustua esimerkiksi norsuihin, seeproihin, virtahepoihin. Erinomaisista palveluista, uusiutuvasta energiasta, sosiaalisesta vastuusta ja suojeluohjelmista kehuttu Aquila on enemmän kuin unohtumaton villieläinkokemus, se on kokemus ylellisestä afrikkalaisesta vieraanvaraisuudesta, perinteisistä kulinaarisista herkuista, erinomaisista palveluista ja alkuperäiskansojen ylpeyden palauttamisesta. 

Tilauskuljetus Kapkaupunkiin lentokentälle ja lento Mauritiuksella, jossa vietetään loput 6 yötä Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa:n tyylikkäässä viiden tähden lomakeskuksessa Mauritiuksella rauhan ja hiljaisuuden paratiisissa – ihanteellinen ympäristö luksuslomaasi Mauritiuksella ja täydellinen pyhäkkö uudistaa kehosi ja sielusi.

Dinarobin Beachcomber sijaitsee Mauritiuksen kauneimmalla rantaviivalla upealla Le Morne -vuorella, joka toimii dramaattisena taustana. Se tarjoaa intiimin kyläympäristön. Lomakeskuksessa on ylellistä sviittimajoitusta, joka sulautuu harmonisesti vehreään trooppiseen puutarhaan.

Jo vuonna 1896 vieraillut Mark Twain kirjoitti, että ”Taivas on kopioitu Mauritiuksesta”. Saari hemmottelee matkailijoita valkohiekkaisilla rannoilla turkoosin lämpimän veden äärellä, upeilla koralliriutoilla, joilla riittää merenalaista nähtävää, trooppisella vehreällä luonnolla sekä ystävällisellä palvelukulttuurilla. Erilaiset ruokatyylit ja runsaat puitteet miellyttävät varmasti vaativimpiakin matkailijoita, halusivatpa he nauttia gourmet-menusta hienostuneessa ympäristössä tai rennon aterian aivan yhdellä Mauritiuksen hienoimmista rannoista. Dinarobinin ravintolat tarjoavat sekä laatua että vaihtelua, ja ne saavat vieraat innostumaan hienosta ruoasta. Mauritiuksen kulttuuri on sekoitus afrikkalaisista, intialaisista, kiinalaisista ja eurooppalaisista vaikutteista. 

Matka sisältää:

  • Lennot Helsinki – Kapkaupunki – Port Louis – Helsinki
  • Yksityiskuljetukset lentokentiltä hotelleihin ja hotellien välillä
  • 3 yön majoituksen Lanzerac Hotel & Spa- hotellissa Luxury Room-huoneessa sis. aamiaisen https://lanzerac.co.za/
  • Tasokkaan viinitasting lounaan hotellilla
  • 2 yön majoituksen Aquila Safarilla Premier Lodge- huoneessa https://www.aquilasafari.com/
  • Täysihoidon (aamiainen, lounas, illallinen) ei sis. juomia
  • Safarimatkat

Lisätiedot: info@uniquewinetours.fi