Ylellinen Ruoka-Viinimatka Italiaan Modena-Verona-Gardajärvi 1.-5.9.2021

Share Button

1.745 euroa/hlö (2hh)

1.945 euroa/hlö (1hh)

Lähde upealle ruoka- ja viinimatkalle Koillis-Italiaan  viinien ja herkkujen arvostetuimmalle seudulle. Veneton viinien runsaslukuiseen joukkoon mahtuu niin helposti juotavia kuin upean tiiviitä valkoviinejä sekä punaviinejä heleän keveistä Bardolinoista juhlaviin ja täyteläisiin Amaroneihin. Maakunnan pääkaupungin Veronan läheisyydessä sijaitsevat Valpolicellan ja Soaven alueet kuuluvat maailman tunnetuimpiin viinialueisiin. Parmesanjuusto, Balsamico-viinietikka ja Parman kinkku ovat kotoisin Emilia Romagnan lähiseudulta monien muiden ihanien italialaisruokien lisäksi, joita matkalla maistellaan. Garda-järven huippukauniit maisemat hurmaavat varmasti jokaisen. Veronassa viimeisenä iltana hurmaava Aida ooppera Veronan ulkoilmaareenalla. Matkalla majoitutaan  Modenaan ja Veronaan.  Matkalla mukana Italian asiantuntija opas Päivi Korjonen matkanjohtajana.

Matkaohjelma:

Päivä 1. Keskiviikko 

Finnairin suora aamulento Helsingistä Milanoon.

Tilauskuljetus Parmaan ja vierailu Parmankinkku- tuottajan luona, jossa nähdään miten  Parma-sikoja kasvatetaan. Nautimme lounasta Parmassa. Iltapäivällä matka jatkuu kohti Modenan upeaa kaupunkia. Vierailu Balsamico di Modena viinietikkatilalla ja maistellaan vanhoja vuosikertoja. Majoitus Modenan kaupungin keskustaan, Best Western Premier Milano Palace  –hotelliin. Vapaa ilta nauttia Modenasta.

http://www.milanopalacehotel.it/

Päivä 2. Torstai

Aamiainen hotellilla. Uloskirjautuminen hotellista.

Lähtö Parmesaanituottajan luokse vierailulle, jossa tutustutaan Parmigiano Reggiano juuston valmistukseen. Vierailun jälkeen jatketaan matkaa Soaveen ja tutustutaan kahteen viinitilaan ja nautitaan lounas Soaven kylässä. Vierailun jälkeen jatketaan vielä matkaa hetken aikaa Veronaan, jossa majoitutaan upeaan entisöityyn luostariin, Hotel Veronisi la Torreen.  Illallinen hotellin ravintolassa.

https://www.hotelveronesilatorre.it/en/

Päivä 3. Perjantai

Aamiainen hotellilla. Päivä Garda-järven kaakkoispuolella, jossa vieraillaan Bardolinossa viinituottajan luona ja tutustutaan oliiviöljymuseoon sekä maistellaan oliiviöljyjä. Lounasta nautitaan Garda-järven rannalla.  Iltapäivällä paluu hotellille ja lähtö Veronaan, jossa vapaata aikaa kierrellä ja tehdä ostoksia. Vapaa illallinen.

Päivä 4.  Lauantai

Aamiainen hotellilla.  Lähtö Valpolicellan viinialueelle ja tutustuminen kahteen viinitilaan. Veneton maakunta tunnetaan etenkin Valpolicellan huippuviineistä, joista amarone- ja valpolicella ripasso-viinit ovat arvostetuimpia. Pikku purtavaa maistelun yhtedessä. Paluu iltapäivällä hotellille. Päivällinen hotellin ravintolassa.

Päivä 5. Sunnuntai

Aamiainen hotellilla. Uloskirjautuminen hotellilta. Tilauskuljetus Sirmionen kylään, Garda-järven eteläpuolelle, jossa tutustutaan Luganan alueen viineihin. Lounas paikallisessa ravintolassa. Vapaata aikaa Sirmionessa ennen kuljetusta Milanon lentokentälle. Finnairin suora iltalento Helsinkiin.

•Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki

•Ohjelman mukaiset  tilauskuljetukset

•Majoitus tasokkaissa hotelleissa

•Vierailut Parman kinkkutuottajalla, Balsamico di Modenalla, Parmigiano Reggianolla ja oliiviöljymuseossa

•Tasokkaat ruokailut ravintoloissa ohjelman mukaisesti viineineen

•Vierailut viinitiloilla erikoismaisteluiden kera

•Suomalainen matkanjohtaja koko matkan ajan

Varaukset ja lisätiedot: ilona@uniquewinetours.fi

Share Button

Edellinen artikkeli:

Seuraava artikkeli: