Glorian Ruoka&Viini lehden lukijamatka italiaan ruoka- ja viinialueille 3–7.4.2019

Share Button

Gourmet ruoka-viinimatka Modenaan, Veronaan ja Como-järvelle

1695€/hlö (2hh)

1895 €/hlö (1hh)

3.-7.4.2019

Lähde upealle Glorin Ruoka&Viini lukijoiden gourmet matkalle Italiaan viinien ja herkkujen arvostetuimmalle seudulle. Parmigiano-juusto, Balsamico di Modena ja Parman kinkku ovat kotoisin Emilia Romagnan lähiseudulta monien muiden ihanien italialaisruokien lisäksi, joita matkalla maistellaan. Veneton maakunnsta löytyy saapasmaan kenties monipuolisin viinivalikoima raikkaan keveistä valkoviineistä viettelevän täyteläiseen Amaroneen. Maakunnan pääkaupungin Veronan läheisyydessä sijaitsevat Valpolicellan ja Soaven alueet kuuluvat maailman tunnetuimpiin viinialueisiin. Matkalla tutustutaan myös Franciacortan huippu kuohuviineihin. Matkalla majoitutaan Modenaan, Veronaan sekä Como-järvelle. Italian asiantuntijaoppaana matkalla mukana Päivi Korjonen Italian Trade Connectionsilta.

Matkaohjelma:

Päivä 1. Keskiviikko 3.4.

Finnairin suora aamulento Helsingistä Milanoon.

Tilauskuljetus Parmaan ja vierailu Parmankinkku- tuottajan luona, jossa nähdään miten Parma-sikoja kasvatetaan ja opimme culatellosta, Italian arvostetuimmista kinkkuista. Nautimme lounasta tilalla. Iltapäivällä matka jatkuu kohti Modenan upeaa kaupunkia. Vierailu Balsamico di Modena viinietikkatilalla ja maistellaan vanhoja vuosikertoja. Majoitus Modenan kaupungin keskustaan, Best Western Premier Milano Palace –hotelliin. Vapaa ilta nauttia Modenasta.

http://www.milanopalacehotel.it/

Päivä 2. Torstai 4.5

Aamiainen hotellilla. Uloskirjautuminen hotellista.

Lähtö Parmesaanituottajan luokse vierailulle, jossa tutustutaan Parmigiano Reggiano juuston valmistukseen. Vierailun jälkeen jatketaan matkaa Soaveen ja tutustutaan Coffelen viinitilaan ja nautitaan lounas Soaven kylässä. Vierailun jälkeen jatketaan vielä matkaa hetken aikaa Veronaan, jossa majoitutaan upeaan entisöityyn luostariin, Hotel Veronisi la Torreen. Illallinen hotellin ravintolassa.

https://www.hotelveronesilatorre.it/en/

Päivä 3. Perjantai 5.4.

Aamiainen hotellilla. Vierailu Valpolicellan viinialueella tutustumaan sen tunnettuihin viineihin. Veneton maakunta tunnetaan etenkin Valpolicellan huippuviineistä, joista amarone- ja valpolicella ripasso-viinit ovat arvostetuimpia. Viinitilavierailun jälkeen matka jatkuu Garda-järven kaakkoispuolelle, jossa vieraillaan oliiviöljymuseossa ja nautitaan lounasta Bardolinon viinialueen viinien kera Garda-järven rannalla. Iltapäivällä paluu hotellille ja vapaata aikaa. Illallinen hotellin ravintolassa.

Päivä 4. Lauantai 6.4.

Aamiainen hotellilla. Uloskirjautuminen hotellista.

Lähtö Veronaan, jossa vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja tehdä ostoksia. Lounasta nautitaan Sirmionessa viinitilalla jälkeen matka jatkuu Franciacortan viinialueelle ja vierailu Berluccin viinitilalla. Illan suussa saavutaan Como-järvelle, jonne majoitutaan viimeiseksi yöksi. Vapaa ilta nauttia Como-järven upeista maisemista. Majoitus Comoon Sheraton hotelliin. Vapaa ilta Comolla.

http://www.sheratonlakecomo.com/

Päivä 5. Sunnuntai 7.4.

Aamiainen hotellilla. Vapaata aikaa tutustua Comon kauniiseen kaupunkiin ja ihastella huikean kauniita järvimaisemia. Lounas paikallisessa ravintolassa ja tilauskuljetus Milanon Malpensan lentoasemalle ja Finnairin iltalento Helsinkiin.

Matka sisältää:

  • Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki
  • Ohjelman mukaiset tilauskuljetukset
  • Majoitus tasokkaissa hotelleissa sis. aamiaisen
  • Vierailut Parman kinkkutuottajalla, Balsamico di Modenalla sekä Parmigiano Reggianolla
  • Tasokkaat ruokailut ravintoloissa ohjelman mukaisesti viineineen
  • Vierailut viinitiloilla erikoismaisteluiden kera
  • Suomainen asiantuntijaopas koko matkan ajan

Varaukset ja lisätiedot: ilona@uniquewinetours.fi

Share Button

Edellinen artikkeli:

Seuraava artikkeli: